DİYARBAKIR / DİCLE - 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu

Ara

Kurmumuz 4/A Sınıf Öğretmeni  Betül  TİMUR ve öğrencileri 12-18 Aralık Yerli Malı Haftası Olması Münasebetiyle 15.12.2023 tarihinde 4/A sınıfında    kutlama etkinliği düzenledi. Etkinlik giysiden yiyceklere  yiyeceklerden halılara kadar tamamen yöresel ürünler getirildi. Etkinliğe Okul Müdürü M. Yasin KAŞ ve sınıf öğretmenleri katıldı. Etkinlikte M. Yasin KAŞ , Yerli  Malı kullnmanın ülkemize ekonomik katkılarına, kişisel ve toplumsal sağlığa, eğitim- öğretime etkisne ve faydalarından bahsetti . ikramlarla devam eden etkinlik skeçlerle son buldu.

Ekm

4.Sınıf öğrencilerimiz 'Fosiller Nasıl Oluşur' etkinliği ile kendi fosillerini oluşturdu ve onları bulmaya çalışan paleontolog görevinde rol aldılar.

Ekm

2.Sınıf öğrencilerimiz bol etkinlikli bir sene geçirerek okumayı öğrendikten sonra okuma bayramı ile bunu kutladılar.